Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hirtelen szivmegállás?

Hirtelen szivmegállás?

Figyelt kérdés

Mitől állhat le csakúgy valakinek a szive?

Pánikbeteg vagyok és nagyon félek.

2013. febr. 14. 19:03
1 2
 1/12 jackson666 ***** válasza:
100%
nemfog megállni ne félj:_)
2013. febr. 14. 19:08
 2/12 A kérdező kommentje:
Jó de már idegbeteg lettem, idegi alapon lett refluxom is, és mivan ha a szivemre is kihat az ideg? Próbálok nyugodt lenni de nehéz...
2013. febr. 14. 19:08
 3/12 tetris ***** válasza:

A pánikbetegség nem jelent fizikai elváltozást a szervezetben, csak az agy generálja ezeket az érzéseket. Nem kell aggódnod, nem fog leállni a szived, csupán a félelem az, amitől félsz. Bármilyen erős is ez a hirtelen szívmegállás érzet, ez a valóságban nem következik be.

A megoldást véglegesen pszichiáter jelentené, aki pszichoterápiával, vagy gyógyszeres kezeléssel meg tud gyógyítani. Nagyon sokan pánikosok, és van rá már gyógymód. Nyugi, nem lesz semmi baj. Az agyad téves jelzéseket küld, ettől van ez az érzés, de nem vagy beteg, és nem fog a szived se leállni.

2013. febr. 14. 19:09
 4/12 anonim ***** válasza:

Nem vagyok orvos, hülyeséget meg nem akarok írni.

De nem kell félned, nem fog az olyan könnyen leállni.

A túlzott gyógyszerbeviteltől előfordulhat, ha túladagolod, ez nem azt jelenti hogy ha gyógyszert kell szedned, nem szedheted, hanem ne egyszerre az egész dobozzal.

Érrendszeri szűkület, tágulás,(trombózis?).

Vagy hirtelen vérnyomás leesés :)

És bocs ha valamit nem jól írtam, csak én így tudom, ezekről.

2013. febr. 14. 19:11
 5/12 A kérdező kommentje:

Hááát én 1fajta gyógyszert szedek, savlekötöt :)

De egyébként jártam régen pszichológushoz aki nyugtatót irt fel, amitől meg le esett a vérnyomásom hirtelen .... azóta nem szedem. Tudnátok valamit tanácsolni hogy ne stresszeljek annyit??

2013. febr. 14. 19:13
 6/12 anonim ***** válasza:
Igen, vezesd ki a mérgeidet.
2013. febr. 14. 19:19
 7/12 A kérdező kommentje:
És hogy???
2013. febr. 14. 19:20
 8/12 A kérdező kommentje:
Szorongok, Tele vagyok haraggal...nem tudom levezetni se
2013. febr. 14. 19:21
 9/12 tetris ***** válasza:

A neten kismillió olyan pszichiáter van, aki kimondottan a pánikosokra specializálódott. Utána kell nézni, hogy a lakóhelyed környékén van-e ilyen.

Manapság már nem nyugtatókkal kezelik a pánikot. Vannak rá kimondottan kifejlesztett gyógyszerek. De ezeket akkor írják fel, ha minden más ki lett már próbálva, és nem segítettek. Ez azért van így, mert ezeket a gyógyszereket egész életen át kell szedni. Ezért írják fel aránylag nehezen. ( Seroxat, Seropram, Zoloft, Rexetin, Fevarin, ezek azok a gyógyszerek. Hirtelenjében ennyi jutott eszembe.)

2013. febr. 14. 19:30
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! És szerintetek is lehet a refluxom (gyomrosav visszafolyás) attól hogy sokat idegeskedek, meg lelkileg nem vagyok rendben...gyomrommal semmi gond nincs, csak a torkomat érzem folyamat érzékenynek meg sérülve..és nagyon aggaszt...de minden bajom idegi alapon volt eddig. gondolom ezis...fül orr gégészekhez is jártam, akik nem láttak semmit. na mindegy remélem jobb lesz...
2013. febr. 14. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!