Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy kezdjek neki egy tisztító...

Hogy kezdjek neki egy tisztítókúrának?

Figyelt kérdés

A dokim javasolta,h kezdjek neki egy tisztítókúrának(ekcéma miatt)..De nem mondta,h mit hogyan kell..tippek??

Mit szabad enni és inni??

Ja és akkor már egybekötöm narancsbőr eltüntetős kúrával..szóval akkor citromos vizet ihatok??

Ja és menni ideig tartson..igazából akkor nekivágom magam az edzőteremnek is mert az utóbbi 1 évben 10kg híztam:D

Szóval megköszönném,ha írnátok hasznos válaszokat:)

Kööszi:)

21/L

2009. szept. 7. 05:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, hogy melyik tisztító kúrát választod. A választás megválaszolja azt is , hogy hogyan, mennyi ideig, mivel stb.

Ha elszánt vagy, én a Neera-t javaslom (ettől 5-6 kg is ledobhatsz a méregtelenítésen túl) + sauna + narancsbőrre masszázs.

És azt javaslom, hogy előbb méregtelenítés, és utána kontrolált étkezés melletti edzés.

A méregtelenítés önmagában bizonyos szinű teher a szervezetnek. Valszínűleg, átmenetileg fáradékonyabb leszel, így kevésbbé lesz hatékony az edzés.

...utána viszont hajrá!!

2009. szept. 7. 23:28
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

és írnál erről a kúráról 1-2szót.mit lehet enni,inni stb??

2009. szept. 7. 23:46
 3/5 anonim ***** válasza:
A tisztítást egy napos léböjtel érdemes kezdeni. Utána az étkezési szokásokon lehet változtatni, sok rostos kevés hús, napi ötször keveset enni, hogy aszervezet ne éhezzen, mert ha éhezik rögtön raktározni fog. A fogyókúráknál ezért van a jo-jo efektus.
2009. szept. 8. 06:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Az ekcéma a szervezet elsavasodásának a jele. lugosítani kell. Sok zöldség, és van olyan szer ami segít.
2009. szept. 8. 07:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát a szerek nekem nem segítenek..:(
2009. szept. 8. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!