Miért érzem ilyen furán magam?
Figyelt kérdés
Két napja olyan vagyok,mint akit fejbe vágtak.Szédölgök,rossz a közérzetem,úgy érzem,mintha 2napja nem aludtam volna,nincs kedvem semmihez...stb.Tegnap azt gondoltam,hogy alszom és reggelre elmúlik.Ehhez képest úgy ébredtem,mint aki nem aludt semmit. Mitől lehet ez?Lehet,hogy alacsony a vérnyomásom?Sajna nincs mérőm. Vagy beteg leszek? Esetleg az időjárás?2009. szept. 6. 19:41
1/5 anonim válasza:
én már hónapok óta ilyen vagyok. meg lehet szokni, csak tré.
2/5 A kérdező kommentje:
De én nem szeretném megszokni!! Tenni szeretnék ellene valamit.
2009. szept. 6. 19:47
3/5 anonim válasza:
akkor bizony háziorvos, onnan esetleg pszichiáter. közérzet, hangulat kérdésében csak ők tudnak mesterséges változást előidézni. de ők tudnak. :)
4/5 anonim válasza:
A két nap az nem olyan sok. Lehet, hogy beteg leszel, vagy már az vagy, csak erős az immunrendszered és több tünetet nem okoz a vírus. Az időjárás miatt is lehet, msot hirtelen nagyon lehült. Szóval ne aggódj szerintem!
5/5 A kérdező kommentje:
Oké! Köszönöm a megnyugtatást,egyébként ma már sokkal jobban vagyok!
2009. szept. 7. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!