Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Érzékeny, vörös dudor/csomó....

Érzékeny, vörös dudor/csomó. Mi lehet? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Vasárnap vettem észre, hogy az egyik combomban belül (pont ahol összeér a másikkal, az ágyékhajlathoz közel) egy diónyi (vagy talán picit nagyobb is) csomó, duzzanat van. Piros a bőröm ott, és nagyon érzékeny. Előtte nem éreztem semmit, meg is lepődtem, hogy mitől lett ekkora dudor ott. Mára már annyira kellemetlen lett, hogy már nagyon "szenvedek" mikor leülök, illetve mikor megyek.

Seb nincs, nem értem, hogy mitől jöhetett elő, mert nem történt velem mostanság semmi, ami okot adhatna rá.

Orvoshoz nem tudok menni, min 1 hónapig, mert külföldön vagyok, és itt nincs biztosításom.

2013. febr. 13. 15:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez valami bőralatti tályog lehet, ahogy leírod. Kiindulhat szőrtüszőből, de egy elgennyesedett nyirokcsomóból is.
2013. febr. 13. 16:10
 2/4 A kérdező kommentje:

És mit lehetne tenni, hogy csökkentsem a duzzanatot ill. a fájdalmat?

Elmúlik magától szerinted?

2013. febr. 13. 17:13
 3/4 A kérdező kommentje:

És vajon mitől alakulhatott ki?

Mint írtam, semmi panaszom nem volt előtte, csak vasárnap figyeltem fel, mikor elkezdett fájni..

2013. febr. 13. 17:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha tályog, akkor nem múlik el magától, az rémlik hogy ki szokták tisztítani, mert tele van gennyel.
2013. febr. 13. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!