Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez normális? Tapasztalatok?

Ez normális? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Mostanában -kb. egy-másfél hónapja- mindig elfáradok napközben és minimum 1,5 maximum 3órát alszom délután.(Attól függ hogy hogyan vannak délután óráim)Ez abszolút nem megszokott,nem szoktam ilyet ovódás korom óta.

Délután 4óra fél5 körül menetrendszerűen "lemerülök" érzem hogy aluszékony vagyok,lefekszem és egyből másfél óra minimum.Ez normális dolog? Ez mikortól kóros? Más különösebb panasz,nélkül ez utalhat valami belgyógyászati problémára?Miért leszek hulla fáradt délutánra?

Normális ez felnőtteknél? Valaki azt mondta menjek orvoshoz,mert miaz hogy nem tudok napközben ébren lenni,valaki meg azt mondja hogy Ő szabadidejében mindig alszik semmi baj teljesen normális.Ti hogy vagytok vele?

2013. febr. 11. 20:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Pontosan ezt produkáltam 3 nappal ez előttig. Munkából haza 5kor, 6kor bukfenc, aztán 8kor felébredtem, de mint egy zombi. Később folytatás 11 fele. Aztán vettem béres cseppet meg olcsó C vitamint mellé, és az 1 adag után volt nincs. Szerintem lemerültünk ahogy télen a jónép le szokott... Ha nekem ez a kombó bejött, szerintem próbáld ki, 2 nap és volt nincs problem.
2013. febr. 11. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!