Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez lehet cukorbetegség?

Ez lehet cukorbetegség?

Figyelt kérdés

Egyik nap a városban eléggé rosszul lettem. Szédültem, zúgott a fülem, a látásom elhomályosodott, remegett a kezem, éreztem, hogy összeesek. Végülis nem ájultam el. Ez dél körül történt, addig nem is ettem egyáltalán semmit. Ittam egy pohár vizet, és kéznél volt egy kifli, amit megettem. Ezután viszonylag hamar rendbejöttem. A vérnyomásom eshetett le? Vagy talán cukorbetegség előjele?:S Akivel volt már ilyen, annak mitől?

L/16

2009. szept. 6. 13:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem volt benned semmi ami energiát adna, leeshetett a vércukrod, plusz folyadékot sem ittál ami alapvetően a normális vérnyomáshoz elengedhetetlen.

Ha nagyon aggódsz csináltass egy terheléses vércukor ellenőrzést, de szerintem ez nem az :)

27/N /eüs.

2009. szept. 6. 13:17
 2/2 anonim ***** válasza:
ez nem cukorbetegseg. aki nem eszik reggel es nem iszik napkozben az igy jar. legkozelebb vigyazz es lehetoleg ne hagyd k ia reggelit, vagy ha maskepp nem lehet megoldani, legalabb utana kapj be valammit.
2009. szept. 6. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!