Mindig attól félek, hogy nem ébreszt az órám, emiatt rosszul alszom. Mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
A probléma évek óta megvan, néha csak akkor, ha szokatlan időpontban (később vagy korábban) kell kelnem, van, hogy átlagos napokon is. Ilyenkor 1-2 óránként vagy akár még sűrűbben felébredek amint elkezd hajnalodni, pánikot érzek, megnézem az órámat, látom, hogy van még idő, megnyugszom és visszaalszom. Néha rosszakat is álmodok arról, hogy elkéstem. Mostanában minden éjjel van. A koleszban 12-től 2-ig van ebéd a menzán ezért beállítottam 12-re az órát, hogy biztosan jelezzen, mert tudtam, hogy anélkül óránként felkelek majd még akkor is, ha tudom, hogy nem alszom addig. Nem jött be, így is attól féltem, hogy nem ébreszt időben, mert elromlott vagy ilyesmi. Persze nem volt pihentető az alvásom, kb hét órát bírtam aludni, ezért ebéd után lefeküdtem egy kicsit. Nyolckor találkozom egy barátommal, félóránként rettegve keltem, hogy lekéstem. Emellet az állkapcsomat erősen összeszorítom alvás közben. Próbáltam elalvás előtt meditálni, hátha segít, de mindig belealszom.2013. febr. 9. 16:53
1/3 anonim válasza:
állítsd be az ébresztő órád és a telfonod is és akkor ha az egyikkel lesz valami akkor a másik biztosan felébreszt
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, persze, ez kézenfekvő, de az sem mindig segít, mert arta gondolok, hogy biztos elfelejtettem vagy hasonló.
2013. febr. 9. 17:32
3/3 anonim válasza:
ne vedd ennyire komolyan a dolgokat,mert bedilulsz,bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!