Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Zsibbadhat a gerincvég? Vagy...

Zsibbadhat a gerincvég? Vagy azt nem lehet érezni inkább mász érzek?

Figyelt kérdés

2 hónapja alvásból felébredve éreztem hogy zsibbad a fenékjuk előtt, szóval mintha a gerincvég zsibbadt volna. utánna elis mult ágyam miatt volt és nyomta mert ugy aludtam ahogy nemvolt kényelmes de muszály volt ugyaludnom mert egyenesen kelett feküdnöm mert átjárhatóságim volt és pihentetni kelett. na szóval

az a lényeg hogy mostis ilyet éreztem megint csak most nem aludtam nem fáj csak mintha zsibbadna ,attól félek már bebeszélem magamnak mert megijedtem rajta. miopta megvagyok ezen ijedve egyre jobban érzem. előtte meg néha 2 másodpercre éreztem utánna elmult. lehet ugy álltam vagy valami.

2009. szept. 5. 15:00
 1/1 anonim ***** válasza:
A sok üléstől is lehet vagy attól, hogy olyan pózban alszol. Állástól semmiképp. Szerintem csak az ideg nyomódott meg, attól szokott lenni zsibbadás.
2009. szept. 5. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!