Mostani influenza kezdődhet szédüléssel?
Alvásból is szédülve keltem, fekve is meg utána felállva is. Idén már túl vagyok egy influenzán pár héttel ezelőtt. Létezik ez most valami új amit megint elkaptam vagy mitől lehet szédülni?
(Vitaminhiányom biztos nincs.)
Mi lehet ez?
(Vitaminhiányom biztos nincs.)
Ebben mért vagy biztos? Minden nap megnyomkodod a szegycsontod? Csak mert napfényhiányban a szervezet nem képes D vitamint előállítani az az ember meg ritka aki szedi hiszen ezt csak orvosi kontroll mellett lehet, ugyanis túladagolás esetén szétkúrja a vesét. A lakosság 98% -a télen vitaminhiányos. Most értettem meg ki az a két százalék. :)
D vitamin + Calciumot ittam ma is, nem iszom naponta de 2-3 naponta igen.
Salátát eszem naponta + cink magnézium calcium + c vitamin + resveratrol + A vitamin módjával + centrum néha napján.
Mást sem hallani a napokban csak azt, hogy D vitamin hiány van télen, depressziót okoz stb. stb.
Igen, lehet én is benne vagyok a 2%-ban, nem tudom.
Nem látok rémeket, de "sosem" szédülök így, hogy fekve, alvás után, meg ha felállok még utána is. Nem értettem a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!