Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Farkasehseg, eszem de meg sem...

Farkasehseg, eszem de meg sem jobb, volt valakinek ilyen?

Figyelt kérdés
Ugy evente 1x jelentkezik,es 3-4 napig tart.Borzaszto ehseg kinoz,hiaba eszem,nem jobb,a fejem is furcsa,mintha zavaros lenne.A cukrom jo,az orvosom nem tud mar mit tanacsolni,allergia tesztre is küldött(DAO),az is jo.Kezdek kiakadni,volt valakinek ilyen,mitöl lehet,mi segithet?
2013. febr. 5. 04:43
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Hat igen,en is sok mindent nem tudtam.Tavaly hogy rosszullettem,korhazba mentem,minden jo volt,akkor lattam h. prog. hiany van,senki nem szolt.majd 6 honap utan ujra elövettem az elegendölapot,atmentem a haziorvoshoz,ö azt mondta ,a ez nem baj.Nagy nehezen kaptam labor beutalot,akkor mar alig progeszteronom.Ut a nödokihoz,aki azt mondta ez nagyon jo eredmeny,hat a progeszteron hiany,hat normalis.Kaptam mini tabl. 4 ho utan se volt jobb,ekkor mar sokat olvastam a prog. hianyrol,es hogy termeszetes krem is van.Elmentem privat professzorhoz,mikor meglatta az eredmenyt,azt mondta ,erös ösztrogendominancia,es erös prog. hiany,es mivel nekem hashimoto van,igy is ugy is kell a progeszt.Kaptam kupokat,azt mondta termeszetes prog. 400 mg. ugy csinaltak meg a gyogyszertarban.Havonta 10 kell,januarban kezdtem,sok mindent nem vetetm eszre,csak sokat javult a TSH,eddig csak azt neztek,mikor utoljara voltam a korhazba 3 eve,azt mondtak ,nem kell többet menjek,csak a haziorvoshoz,neki meg halvany sejtelme sincs rola.Euthyroxot szedek 2006 ota.Ratalaltam egy oldalra,sajnos nemetül van,es több forumot is talaltam ami erröl szol,Hashimoto es prog. hiany,tehat erröl mindenki tudott csak en nem.Akinek prog. hianya van,gyorsan kialakulhat hashimoto.Nalam nem igy volt,elöször jött a hashimoto utanna a prog. hiany.Ha nalad nemreg diagnosztizaltak,meg jelenti azt hogy prog. hianyod is van,de valamikor meg kell nezesd.En nem vagyok fiatal 47,meg nem vagyok a valtozokorban,de ilyenkor különösen kell figyelni.Gyorsan irok,remelem erthetö.

[link]

2013. febr. 10. 13:00
 12/12 A kérdező kommentje:
Bocs a rengeteg hibaert,sietek,a mini tabl. nem hinnem hogy segit.Nezesd meg a prog.Nekem pl.meg 4 eve jo volt.
2013. febr. 10. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!