Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért lehet nehézlégzésem és...

Miért lehet nehézlégzésem és folytonos válladék ürítés?

Figyelt kérdés
Pár hónapja nehezített légzéssel küzködök. Az esetek többségében válladékot is köhögök fel. Hogyan tehetnék ez ellen?
2013. jan. 31. 15:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Hurutos betegségnek tűnik.El kellene menni dokihoz,hogy meghallgassa a tüdődet,és célzott kezelést írjon elő.
2013. jan. 31. 15:40
 2/21 anonim ***** válasza:
Vagy le kell szokni a dohányzásról...
2013. jan. 31. 15:41
 3/21 A kérdező kommentje:
Nem dohányzom.
2013. jan. 31. 16:15
 4/21 anonim ***** válasza:
Ha már több hónapja tart. akkor sürgősen menj el a háziorvoshoz, ezt ki kell vizsgáltatni.
2013. jan. 31. 16:24
 5/21 anonim ***** válasza:

Én asztmás vagyok nekem attól van. COPD is lehet ami komolyabb betegség.

De lehet egyszerű felső légúti fertőzés is, hörghurut ami nem komoly legtöbbször elmúlik magától is. Ha a köpet sárga vagy zöld, akkor gennyes akkor kell antibiotikum egyébként víztiszta köpetnél nekem a doki csak nyugalmat és vitaminokat rendel télen gyakoriak ezek a vírusos fertőzések.

2013. jan. 31. 17:19
 6/21 A kérdező kommentje:
Színtelen, van mikor sűrű van mikor hígabb. Kb. szeptember végétől kezdődött. Nekem is azt mondta a háziorvos, hogy stressztől lehet. De néha aggódok, hogy mégsem csak az okozza.
2013. jan. 31. 20:57
 7/21 anonim ***** válasza:

Ha színtelen és nincs semmi más tüneted (láz,nátha, hátfájás)akkor szerintem nem kell aggódnod. Vegyél esetleg köptetőt, Amoxicillint vagy ACC200-at attól hamarabb felszakad. Egyszerü hörghurut lehet ami el fog múlni magától lehet vírus az idő most kedvez nekik.

De lehet a szennyezett levegőtől, allergiás reakció is okozhatja bár utóbbi ilyenkor télen nem igazán gyakori. Annak tavasszal meg nyáron van szezonja. Van valamilyen állat a lakásban? Vagy voltál poros, szennyezett levegőjű helyen mostanában? Akár a város is annak számíthat... pár napja mondták a híradóban h Miskolc levegője nagyon leromlott az ottani sétálgatás arra hajlamosaknál légúti panaszokat okozhat.

A váladékürités bizonyos fokig normális is lehet hiszen a tüdő öntisztulását segíti elő.

2013. febr. 1. 08:40
 8/21 A kérdező kommentje:
Bizonyos időközönként előfordul megfázás, enyhébb láz. Most a héten éreztem, hogy megfáztam. Néha nyomást érzek a mellkasomon középen. Én Nyíregyházán élek.
2013. febr. 1. 08:48
 9/21 A kérdező kommentje:
Rosszul mondtam, színtelen vagy fehéres.
2013. febr. 1. 08:50
 10/21 A kérdező kommentje:
A hörghurut ilyen hosszan kitartana?
2013. febr. 1. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!