Állandóan ideges vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az utóbbi pár hétben (előtte is, de ennyire nem volt durva a helyzet) állandóan ideges vagyok, és nem tudom az okát. Mindenen felkapom a vizet, és ha látszólag nyugodt maradok, akkor is úgy érzem, szét tudnék tépni mindent és mindenkit. Most mindenem remeg a dühtől, de nem tudom mi az oka. 15 éves lány vagyok, tanulás nem jelent problémát, vannak igaz barátaim, nem történt semmi különös az elmúlt fél évben. Régen ha ideges voltam, elkezdtem zenét hallgatni, de most már az se segít. Mit tegyek?2013. jan. 29. 20:29
1/1 anonim válasza:
Először próbálj megnyugodni. Fuss, sétálj, levegőzz vagy beszéld ki magad valakinek-az segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!