Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mért van az hogy állandóan...

Mért van az hogy állandóan ideges vagyok? Bov. Lent

Figyelt kérdés

nem tudom mért van ez.Apummal,tesommal élek.Anyum meghalt 3 éve.Barátommal jol megvagyunk már egy éve.Mindig stresszelek, h ha nem vagyok oothon azon jár a fejem h mi lehet otthon meg apának bizos h nem tetszik stb.... itthon akkor apa majd mit szol érte,pedig 22 vagyok.mikor haza jovok van hogy nem is koszon,gondolom azért mert nem voltam itthon "csavarogtam"

nem az o kegyeit néztem meg ilyenek.meg h minden a legnagyobb rendben legyen.Mit csináljak h megváltozzon ez a helyzet,h ne legyek ilyen feszült,pedig nem kellene???

2010. nov. 8. 21:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert mindenhol és mindenkinek meg akarsz felelni, holott 22 éves vagy. Ne tedd tönkre magad az ilyen gondolatokkal.
2010. nov. 8. 21:19
 2/2 anonim ***** válasza:

Szegénykém. Gondoltál-e arra, hogy tisztázd édesapáddal, van-e valami gondja veled, s elmondd neki, hogy tudod, nagyon fáj neki is édesanyád halála, magadnak is, de élni kell az életeteket. Talán azt is elmondhatnád eki, hogy a barátaid társasága nagyon fontos Neked, és rosszulesik, hogy ezt csavargásnak fogja fel.

A gyász ideje még nem telt le, 4-5 év kell ahhoz, hogy túl legyetek rajta. Édesapád ettől komor, s biztosan belejátszik a Te rossz közérzetedbe is. Minden javulni fog.

Tanulgasd ellazítani magadat. Feküdj hanyatt, takarózz be. Idézd fel azokat a békés és szép helyeket, ahol szívesen vagy. Képzeld magad elé őket. Figyelj szíved dobogására. Ez a gyakorlat nagyon nyugtató.

2010. nov. 8. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!