Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Csak én érzem úgy, hogy az...

Csak én érzem úgy, hogy az orvosok mindenütt totálisan lesz*rnak, felőlük meg is dögölhetek? 20/L

Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 14:20
 1/3 anonim ***** válasza:
SZTK-ban ez így van a legtöbb helyen. Tisztelet a kivételnek, akikből nem sok van.
2013. jan. 28. 14:33
 2/3 A kérdező kommentje:
akinek meg nincs pénze magánra az pusztuljon...
2013. jan. 28. 14:48
 3/3 anonim válasza:

A történetem kicsit hosszabb:

2012 nyarán elmentem a háziorvoshoz, hogy furcsa fájdalom van a torkomban, szeretném megnézetni, de mivel ismerem a doki hozzáállását, így gondoltam inkább beutalót kérek majd tőle egy alaposabb kivizsgálás érdekében. Na meg is jött a várva várt válasz, szopogassak Strepsils-t. OK mondom erre is számítottam, vagyis a nagy semmire.

Elmenetem az egyik nógrád megyei kórház fül- orr- gégészeti osztályára, immár nagyobb reményekkel. Elmondom a panaszokat neki, hogy nem egy egyszerű torok fájás, mivel ismerem azt a fájdalmat és ez egészen más. Megemlítem neki, hogy Strepsils kezelésre küldött az otthoni doki, ezért is vagyok itt, mert szeretném ha jobban megvizsgálná az okát. Ok, leültet, 1 méter távolságból belenéz az amúgy sem mai doki és megállapítja, hogy jó lesz nekem oda a Strepsils!!!

Tessék? Kész, éreztem elkezd felfelé menni a pumpa és doki ide, doki oda szívem szerint a nyakán lévő artériájához tolnám a szikét. Jó türtőztetem magam, bár már utálattal néztem rá, otthagyom őt a maga kis rendelőjében minden féle zokszó nélkül pöffeszkedni.

A torokfájás egyre durvább, a nyelés egyre nehezebb, plusz már csomót is kezdtem érezni. Egyre türelmetlenebb vagyok, mindeezeket közölve hajtott el a második doki is Strepsils kurára.

Következő szabad napomon irány egy pest megyei kórház fül- orr- gégészeti osztálya. Belépésemkor közöltem, hogy azért vagyok itt, mert 2 kollégájukkal maximálisan elégedtelen vagyok és a szakma szégyenének tartom és kezdem úgy érezni, hogy jobb is ha az ilyen dokik húznak is az roszágból, ne itt élősködjenek, továbbá hajlandó-e megvizsgálni rendesen, vagy ne is raboljuk egymás idejét.

A doki egyből pattant ki szokásos pöffeszkedő magatartású helyzetéből és addig szokatlan módon elővette a kis műszereket, és egy normális elvárható vizsgálotot folytatott le, ami általában elvárható olyan szájbarágos panasz leírás után, mint amit az előző kettőnél is elmondtam.

Meg is lett az eredménye a vizsgálatnak, a gyomorsavam feljött a torkomig és szétmarta, ezért volt a nyelési nehézség, a fájdalom és a furcsa érzés, amit tudtam, hogy nem egy általános torokfájással azonos!

Hihetetlen, egy akkor 28 éves élete erejeteljében lévő ember élete ennyit jelentsen ezeknek a rohadt ingyen élő pöffeszkedő pénzes zsákoknak! Semmi felelősség, sok közülük állítom felér egy tömeg gyilkossal! Persze tisztelet a kivételnek, sajnos azt kell mondjam nagyon kevesen vannak!

Az a véleményem, hogy nem kár értetetek, akik a fent említetett történethez hasonlatosan mai napig is az egészségügyben foglalják el a helyüket! Menjetek az országból, éljetek más pénzéből, erre bárki képes az utcán is, amire ti!

Ezzel még nincs vége, mert a bőrgyógyászaton úgyanígy megjártam, hozzáteszem nem tudok nem általánosítani,hiszen több helyszín és doktor az alapja a véleményemnek! Szégyelljék magukat és ugyanolyan társadalom terhének tartom őket, mint a segélyen élőket, és ha úgy adódik h segítségre szorul csak annyit kapjon amennyit ő is ad, tehát meg is halhat felőlem.

2013. márc. 30. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!