Mit tegyek, hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy 15 éves lány vagyok. Sajnos, sosem voltam egy vékony lány, de eddig, nem is igazán zavart. Van egy fiú az osztályomban, aki tetszik nekem, de egyszer hallottam, hogy arról beszélgetnek a haverjaival, hogy ő, a vékony lányokat kedveli... Gondoltam, akkor tavasztól elkezdek biciklizni, de sajna, nem vagyok olyan kitartó. 58 kg vagyok és kövérnek érzem magam. Lehet, hogy ez hülyeség, de nekem ez fontos...
Kérlek, segítsetek nekem! Előre is nagyon köszönöm a válaszokat.
2013. jan. 25. 18:20
1/5 anonim válasza:
Az attól függ...hány cm magas vagy?
2/5 A kérdező kommentje:
165 cm
2013. jan. 25. 19:33
3/5 anonim válasza:
165 cm az 58 kg szerintem teljesen normális. :)
4/5 anonim válasza:
Nehogy fogyni akarj! Teljesen normális testalkatod van! Olyan fiút keress, aki úgy fogad el, ahogy vagy!
5/5 A kérdező kommentje:
Hát, akkor nagyon köszönöm.
2013. jan. 27. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!