Mit tegyek ha érzem hogy bújkál bennem a nátha?
Figyelt kérdés
Alig 5 napja jöttem ki a betegségből, majdnem 39fokos lázzal kínlódtam, nyomtam az ágyat, fájtak a végtagjaim, fájt a torkom, vizeslepedővel meg gyógyszerrel tudtuk csak lehúzni a lázam nagy nehezen... de kijöttem belőle szerencsére 3 nap alatt. Most megint érzem, tele az orrom, fáj a torkom, érzem a fejemben hogy "üt", lázam nincs mert az előbb mértem, de fáradt vagyok meg nyűgös. Ittam egy forró neo citrant meg bevettem a torokfájásra a gyógyszert amit az orvos írt ki, mit tegyek hogy ennyiben meg is álljon ez a betegség, nem akarom megint az ágyat nyomni :(2009. szept. 1. 11:51
1/5 anonim válasza:
Vegyél be minden nap 4-5 ezer mg C vitamint legalább!
Mellett én még fokhagymát is szoktam ennyi, 2-3 gerezdet egy nap,ha ilyen van.Én felvágom apró darabokra és lenyelem, mint a gyógyszert, így nem lesz hagyma szagú a leheletem.
2/5 anonim válasza:
Nekem a forró fürdő is beválik ilyenkor, egy kis eukaliptuszos fürdősóval vagy fürdőolajjal. ...és persze sok C-vitamin.
3/5 A kérdező kommentje:
Okés úgyis megyek most a postára és mellette van a gyógyszertár, veszek c vitamint!
2009. szept. 1. 12:21
4/5 anonim válasza:
igyál hagymateát. nagyon szarm de hatásos.
5/5 anonim válasza:
Egyel sok gyumolcsot es sok folyadekot kell inni.. Az majd kimossa a szervezetedbol a virusokat. valamint meleg furdo , lehet inhalalni es aludj sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!