Mi okozhatja? Mit tudnék tenni?
Picit hosszú lesz de aki elolvassa remélem komolyan veszi.
23 éves 87kilós és 189centis fiú egyetemista vagyok.Hetente 2szer járok úszni,és 2szer veszek részt kick-box edzésen is.(nincs igazolásom bejárkálok csak edzésre,de profikkal edzem)
Az utóbbi pár hónapban minden megváltozott.Vizsgaidőszak stressz,befásulás,barátnőm elhagy stb.-stb. elég sok dolog összejött,nem akarok panaszkodni.Viszont kezdek leereszteni picit,úgy érzem eddig bírtam a környzeti kihívásokat.Fáradt és fásult vagyok,ém ez teljesen általános tüneteken jelentkezik.Az alvásigényem csaknem másfélszeresére nőtt,egész nap aludnék,döglődök,fetrengek.Az edzéseket nem bírom már annyira,érezhetően csökken az állóképességem,mindennapos a migrén és a rossz közérzet.Már bulizni is csak muszályból járok el,kedvtelen vagyok.Fásultság,enyhe szédelgés,enyhe hányinger,gyengeség.(az enyhét nem véletlenül írom,nem forgó szédülésem van és nem is sugárban hányok,csak általánosságban-van hogy napokig-szarul vagyok)Mivel konkrétan(szervileg) semmim nem fáj,ezért ameddig lehet halogattam a dolgot hogy orvoshoz menjek.Végülis elmentem rutin fizikai vizsgálatok(tüdő,torok,hasnyomkodás),minden rendben, kiutallt egy teljes vérképre.Az eredméynek megnyugtatóak,azt mondta hogy a tüneteim abszolút lehetnek pszihések(pedig nem is mondtam neki a barátnőm) nem igazán tud mit kezdeni velem,megért meg minden de ezzel nem fog pszihológushoz küldeni.Megjegyzem nem is kell mentálisan épnek tartom magam,nincs depressziós hajlamom meg semmi.Szedjek valami multivitamint.És itt a kérdés,hogy milyet?Ami gatyába ráz!Nem arra mennék hogy melyiknek milyen szép a tv-reklámja sem arra hogy melyiknek a nevéért(!) kell többet fizetni hanem arra hogy elműlassza tüneteimet.Valjuk be egy kűra szerű immunerősítés nem olcsó buli (béres csepp,multivitamin,gyümölcs stb.)ugyhogy biztosra próbállnék menni megkérdezem itt.
Tapasztalatok,kinek mi vállt be,jár e valaki hasonló cipőben,mit lehet ezen felül tenni?
u.i:
Inkább személyes tapasztalatokra gondolok,mintsem hogy privátba mindenféle biopatikákat,meg ezoterikus webshopokat ajánlatok,nincs 50ezrem méregtelníteni sőt a csakratisztítást is kihagynám ha egy mód van rá.
Köszönöm!
Én a béres aktivál extrára esküszöm.
Egyszer évekkel ezelőtt ajánlották ( akkor még aktivál max volt ), szedtem, helyre hozott. Évekkel később ismét szedtem, megint helyre hozott. Most, hónapok óta megint romlik az egészségem, már voltam orvosnál, írt fel vitaminkúrát, elkezdtem a vérkeringésre szedni bogyót, elkezdtem szedni a béres szemerőt, mert a látásom is romlott, és semmi. Egyik sem használt. Pont tegnap előtt döntöttem úgy, hogy ismét a béres aktiválhoz nyúlok. Vettem, idáig három szemet vettem be belőle, már érzem a jótékony hatását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!