Melyik gyógyszert vegyem be?
Figyelt kérdés
Fáj a torkom és náthás vagyok, nem szeretném hogy holnapra rosszabb legyen. Van itthon Nurofen, Algopyrin és Aspirin.
Melyiket vegyem be?
2013. jan. 19. 20:35
1/3 anonim válasza:
én a kalmopirynt szoktam, aminek ha jól tudom ugyanaz a hatóanyag mint az aspirinnak. Nekem az segít valamennyit a náthás gyengeségre/kábaságra.
2/3 Gift válasza:
Ha vírusos eredetű a torokfájás,ezek a gyógyszerek nem fogják megszüntetni csak elkendőzik aznapra, vagy ameddig szeded őket. (persze tudod h mind egészségtelen, és még jobban visszaesik a védekező rendszered. Nekem 2 hétig fájt , pedig lekopogom nekem se volt eddig igazán 1-2 napnál hosszabb ideig tartó torokfájás, nátha.. mikor aznap mentem volna dokihoz, hirtelen elmúlt.
3/3 anonim válasza:
Szia!
Én Aspirin plus c pezsgőtablettát szoktam szedni, kb. 5-6 napig napi 3x1-et. Ha az elején már elkezdem, hamar meggyógyít.
Jobbulást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!