Ma egész nap lázas vagyok. Más tünetem nincs. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Tegnap este egy ici-picit fájt a torkom, mára elmúlt. Ma reggel úgy keltem, hogy lázas vagyok. Bevettem egy lázcsillapítot s pár órára jobban lettem. De most megint lázas vagyok. Mi lehet ez?2009. aug. 30. 18:05
1/5 anonim válasza:
Influenza van, nyugodj meg, nem vagy h1n1-es! Én tegnap gyógyultam meg, 39 fokos lázzal döglöttem 2 napig a 40 fokos melegben! Lázcsillapítóra elment a lázam estére megint az egekben volt! Torkom is fájt! Más tünetem nem volt, ja de, fájtak az izmaim a lábaimban, de ennyi. Mostmár semmi bajom nincs. Ne ülj a gép előtt feküdj és majd jól leszel.
2/5 anonim válasza:
Ugyanez volt nekem is a héten, két nap alatt elmúlt. Valami nyári vírus lehet.
3/5 A kérdező kommentje:
Én most leszek 9.-es. S nagyon fontos lenne, hogy az első napokban ott legyek.
Ettől még mehetek iskolába? Vagy keddre már jobban leszek?
2009. aug. 30. 18:37
4/5 anonim válasza:
Jobban lennél ha NEM ÜLNÉL A GÉP ELŐTT hanem feküdnél az ágyban és vedelnéd a forró teát, fél óránként ellenőriznéd a lázad, és szednéd a vitaminjaidat.
5/5 anonim válasza:
Egy cipőbe járunk én is most betegettem le az egyetem első napjaiba..szerintem pihenj és aludj sokat!jobban jársz ha egészségesen és frissen kezded az új sulidat ,mert az első benyomások nagyon fontosak lehetnek.Amúgy igyál citromot ,de ne teát ,hanem magába és egyél utána mézet jót fog tenni a torkodnak.A lázadat próbáld hideg fürdéssel és borogatással levenni,amennyiben nem javulna az állapotod mennyj el háziorvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!