SZerintetek ez betegség?
Most biztos, hogy gyengébb az idegrendszered. Pontosabban érzékenyebb.. Kihatással lehetett erre az állapotra a testvéred állapota is, hisz esetleg olyan dolgokat is láttál tőle amiket nem tudtál feldolgozni. A reflux nem teljessen idegrendszeri, max csak a magas gyomorsav.
Én nekiesnék annak ami a legjobban foglalkoztat. Ha a pánik az akkor annak, ha más akkor pedig annak. A problémákat meg kell próbálni feltárni (ehhez még pszihológus sem kell) majd meggyógyítani.. Tudom ez így nagyon egyszerű leírva, de valahol el kell kezdeni. Sok sikert és kitartást
A reflux többsége igenis pszichés eredetü...Attól hogy sok valakinek a gyomorsava, csak a gyomra ég...nos nekem a gyomrommal semmi baj nincs, én a torkomat érzem szétmarva, tehát a reflux mikor feljön, mert a gyomorszáj nem jól záródik, de ez nem biztos hogy szervi elváltozás...Ugyanis a müködésést a vegetativ idegrendszer szabályozza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!