Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi okozhatja ezt a fajta...

Mi okozhatja ezt a fajta fejfájást?

Figyelt kérdés
Néha a tarkómnál, a homlokomnál, van amikor a fejtetőm és van úgy, hogy együttesen fáj. Pár napja van ez. Vérnyomásom kb. 1 hete volt mérve, 130/90. 21 éves fiú vagyok, nem vagyok elhízva, kissé stresszes.
2013. jan. 17. 18:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem hasonló fejfájásom idegalapon volt stressz miatt. Erre szokták azt mondani, hogy változtatni kell a szokásokon vagy a környezeten, de manapság ki teheti ezt meg?
2013. jan. 17. 18:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor nekem is emiatt lehet. Hogyan lehet megszüntetni, jó, hogy nem stresszelek, de ha úgy sem múlik?
2013. jan. 17. 18:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy egy mondatból, látatlanul egy laikus diagnózist állított fel. A kedves kérdező pedig, ezt elfogadta. Idióták!
2013. jan. 20. 13:12
 4/5 anonim ***** válasza:
A fejfájás leggyakoribb oka a folyadékhiány! Igyál sok vizet. Ha ez nem segít, illetve ettől függetlenül csinálj sok fejkörzést, mert a nyaki izmok merevsége (pl.stressz) is okozhat fejfájást.
2013. jan. 24. 16:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. jan. 25. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!