Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » SÜRGŐS! Mi okozhatja?

SÜRGŐS! Mi okozhatja?

Figyelt kérdés

Tegnap elkezdett fájni a mellhártyám (de nem biztos hogy az volt) inkább a tüdőmnél. Mára szépen lecsökkent a fájdalom. Néha itt néha ott szúró fájdalmat érzek.

Lehetséges hogy daganat? Erre gondolni sem merek. Az interneten rengeteget nézelődtem de az én diagnózisomra sehol nem találtam példát betegséget.

Légyszi válaszoljatok!

2013. jan. 13. 09:48
 1/1 anonim ***** válasza:

A tüdő nem fáj, csak akkor ha a kórfolyamat eléri a mellhártyát. Ha volt megelőző köhögés, láz/hőemelkedés stb, akkor jó eséllyel mellhártya gyulladás alakult ki.

De ha csak egy kisebb ponton fáj, és az is főleg erőteljes légvételnél, akkor jó eséllyel valamelyik ízület vagy kicsi bordaközi izom húzódott meg.

A tüdődaganatoknál a fájdalom csak késői stádiumban jellemző.

2013. jan. 13. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!