Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Az gáz, ha kineziológushoz járok?

Az gáz, ha kineziológushoz járok?

Figyelt kérdés
apam elvitt kineziologushoz mert szerinte nem vagyok eleg nyitott!!!!!!!! gaz ha oda jarok??:(
2009. aug. 29. 23:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem!

A kineziológus segít rátalálni a rejtett lelki problémáidra...

Amúgy meg : kinek mi köze ahhoz, hogy te hova jársz?!... Muszáj mindenről beszámolnod a többi embernek?!... És engedélyt sem kell kérned senkitől!

2009. aug. 29. 23:44
 2/7 anonim ***** válasza:
70%

Én is járok néha.

Ha ugy érzem szükség van rá.

Nagyon sokat tud segíteni.

Ezt neked kell érezni h használ-e.

Mi a tapasztalatod??

2009. aug. 29. 23:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Abszolut nem!

Es legy halas apukadnak, hogy igy odafigyel rad, es o nyitott arra es elvitt egy ilyen helyre!

Sok szulo erre nem figyel oda, vagy hat van ami van azt jol van!

Fontos, hogyha barmi is volt az eletedbe ami kicsit zarkozotta tett, azt megtalaljak es feloldjak!

Ezt hidd el nekem nagyon nagy segitseg, es nagyon serencses vagy,hogy apukad erre odafigyel es tesz is erte, hogy jobb legyen!

Kesobb ebbol sokkal nagyobb problemaid lehetnenek, most meg nem is tudod mekkora segitseg ez.

Majd kesobb, ha idosebb leszel es fogsz talalkozni rengeteg kulonfele emberrel, meg fogod erteni ennek fontossagat! Fogod rajtuk erzekelni, hogy valaki zarkozttabb, kevesbe tud esetleg ervenyesulni stb.es ezeknek a dolgoknak az okai nem is hinnenk de rendszerint gyerekkorban talalhatok meg!

Szoval ne legy szegyenlos menj csak, es hidd el ez jo neked es abszolut nem ciki!!!!! (felnottek is jarnak)

2009. aug. 29. 23:49
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi nektek a válaszokat, hát eddig csak kétszer voltam, így mégnem vettem észre semmi változást, de bízom benne hogy használni fog!!:)
2009. aug. 29. 23:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Hidd el, egyáltalán nem gáz! :)
2009. aug. 30. 18:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én szomszédasszonyom mellrákkal küzdött. A kineziológushoz rohangált minden gyógyszerszedés elkezdése előtt, aki az izomtónus "vizsgálata" alapján tett, vagy nem tett javaslatot. Nagyon bízott benne, de a rák kivégezte.
2009. szept. 1. 15:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem gáz, de ha az izomtónusból bármit kiderít a gyerekkorodról, amit nem tudsz eleve, akkor én vagyok a kínai császár.

Amúgy mi az, hogy nem eléggé nyitott? Jól érzed magad a bőrödben? Vannak barátaid? Jól megy az iskola? Vagy csak apukád ezoterikus elvárásainak nem felelsz meg?

2009. okt. 28. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!