Jó helyre járok? (pánikbetegség)
Nemrég pánikbetegségre gyanakodtam és elmentem pszihológushoz. Pszihológus is megállapította a betegséget és egy héten egyszer kell járnom hozzá pszihoteráoiára, csak azon gondolkodok, hogy jó helyre járok e? Mivel a pszihológusom a betegséggel nem is foglalkozik, mindig a családi,baráti, közérzetről beszélgetünk, 1-2 szer mond vlmit a betegséggel kapcsolatba. Én azthittem abból fog álni, hogy elmondja milyen helyzetekben mit kell tenni, kontrol, stb.
Jó helyre járok? :D
Pánikbetegséget sokminden okozhat, nekem pl. egy komolyabb autóbaleset hozta elő.
A beszélgetés a pszichomókussal jó, esetleg gyógyszer, de mindenkinél más, hogy mi válik be.
Állítólag az ókori görögök is ismerték, vízzel higított bort ajánlottak gyógymódnak. :D
En Becsben jartam hipnozisra,ajanlok egy linket amit most gyorsan megkerestem neked,3x voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!