Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Jó helyre járok? (pánikbetegség)

Jó helyre járok? (pánikbetegség)

Figyelt kérdés

Nemrég pánikbetegségre gyanakodtam és elmentem pszihológushoz. Pszihológus is megállapította a betegséget és egy héten egyszer kell járnom hozzá pszihoteráoiára, csak azon gondolkodok, hogy jó helyre járok e? Mivel a pszihológusom a betegséggel nem is foglalkozik, mindig a családi,baráti, közérzetről beszélgetünk, 1-2 szer mond vlmit a betegséggel kapcsolatba. Én azthittem abból fog álni, hogy elmondja milyen helyzetekben mit kell tenni, kontrol, stb.

Jó helyre járok? :D

2011. jún. 8. 18:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, de szerintem most is inkább hívd fel ahelyett hogy itt pánikolsz!
2011. jún. 8. 18:48
 2/6 anonim ***** válasza:
A pánikbetegséget úgy lehet gyógyítani, hogy feltárják az okokat, ami kiváltotta, ezt csinálja most a pszichológusod. Ő nem fog abban segíteni, hogyan viselkedj, ezt majd magadnak kell kontrollálni. A férjem két évig küzdött vele, most már jobban van.
2011. jún. 8. 18:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jo helyre jarsz,en volt panik beteg vagyok.Több orvos szerint a panikbetegseg gyökeret a gyermekkorban kell keresni,szerintük egy gyerekkori trauma(lehet elfelejtett)okozza a panikbetegseget, es ezert akar a pszihologus mindent megtudni.Nekem a hipnozis segitett.Minden legjobbakat kivanok!
2011. jún. 8. 18:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat. És mi az a hipnozis?
2011. jún. 8. 18:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Pánikbetegséget sokminden okozhat, nekem pl. egy komolyabb autóbaleset hozta elő.

A beszélgetés a pszichomókussal jó, esetleg gyógyszer, de mindenkinél más, hogy mi válik be.

Állítólag az ókori görögök is ismerték, vízzel higított bort ajánlottak gyógymódnak. :D

2011. jún. 8. 18:55
 6/6 anonim ***** válasza:

En Becsben jartam hipnozisra,ajanlok egy linket amit most gyorsan megkerestem neked,3x voltam.

[link]

2011. jún. 8. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!