Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Reggelre kifolyt vér a szájon...

Reggelre kifolyt vér a szájon keresztül. Mitől? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Tudom orvos...de jelenleg dolgozik a férjem ,viszont aggódom,hátha valaki tud írni valami megnyugtatót.

Reggel mikor ébresztettem a szájából egész a nyakáig már nem piros hanem inkább alvadt vér volt.

Olyan volt a pólója is és az én párnám is.

Az orrában is volt alvadt vér.

Kicsit gyengének érezte magát.Fogai rendben vannak.

Éjszakás műszakban volt és 12órás előtt 3 órát aludt majd ezt követő éjszakásra aludt egész nap.Viszont az utolsó éjjeles után nem aludt nappal csak 1 órát hogy éjjel tudjon aludni.Ezzel azt akarom kérdezni, hogy lehet a kimerültségtől és a koffeintől vagy komolyabb a baj?

2013. jan. 16. 15:23
 1/5 anonim ***** válasza:
63%

Ha valóban így van, megfogod és elviszed azonnal, ahogy lehetőséged van, orvoshoz.

Ilyen tünetekkel igen..komolyabb a baj.

2013. jan. 16. 15:31
 2/5 anonim ***** válasza:
63%
Lehet magasvérnyomásos orrvérzés is!
2013. jan. 16. 15:33
 3/5 anonim ***** válasza:
63%
Azt csak láttad, hogy az orrából, vagy a szájából? Mert az sem mindegy. Az orrban lehet hajszálár, a szájban nyelvharapás, borotválkozás. Ezek az egyszerűbbek. De ettől nem lehet gyenge. Ha megismétlődik, orvos.
2013. jan. 16. 15:51
 4/5 A kérdező kommentje:

Igen valóban így van és eléggé megijedtünk.

A szája szélétől folyt a vér teljesen a nyakáig.

Az orrát ő nézte meg hogy az vérzett e , és Ő mondta hogy ott is volt alvadt vér.

Nem lehet hogy az orrvérzés a száján folyt ki mert feküdt? Lehet most nagy hülyeséget írtam :/ de már nem tudom mire gondoljak :(

2013. jan. 16. 16:46
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem harapott rá a nyelvére, nem fáj neki.

Így fogalmunk sincs mi lehet ez , hisz nem az orrától volt a vér folyás hanem kimondottan a szája szélétől

2013. jan. 16. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!