Jónás720419 kérdése:
Kóválygás, fáradság, kedvtelenség, volt már valakinek ilyen tünete? és sikerült kigyógyulni belőle?
Figyelt kérdés
Szédülés, kóválygás, fáradság, kedvtelenség, bizonytalan instabil járás. Voltam neurológusnál de semmi problémát nem talált (szemészet, fül-orr-gége, röntgen) és igazából nem tudott semmi konkrétat mondani. Sokat olvasgattam külömböző weboldalakon, és el kezdtem szedni vitaminokat (magnézium, vas, c-vitamin, immunerősitő Stb) egy időre rendbe is jöttem (a nyáron) de amikor abbahagytam mert már azt hittem jól vagyok akkor ismét kiújult, nálam ez a betegség áprilisba kezdődött, hosszabb-rövidebb időre elmúlik, az a gond hogy ez nem minden napos, van amikor 1-2 hétig jól vagyok utána 1-2 hétig rosszul. Volt már valakinek hasonló betegsége? és sikerült kigyógyulni belőle?#kóválygás #fáradtság kedvtelenség
2013. jan. 14. 21:27
1/2 anonim válasza:
Háziorvos--->Teljes vérkép--->Hiánybetegség--->Célzott gyógyítás
2/2 A kérdező kommentje:
Voltam vérvizsgálaton és minden a határértékeken belül van
2013. jan. 16. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!