Torokgyulladásnál a gyulladás át tud terjedni az ínyre, vagy az lehet annak az oka, hogy más után ittam?
Figyelt kérdés
2013. jan. 13. 23:47
1/2 A kérdező kommentje:
És hogy tudnám kezelni, hogy minél hamarabb elmúljon az ínygyulladás? ugye nem lesz semmi bajom? :/
2013. jan. 13. 23:48
2/2 anonim válasza:
SEMMI BAJOD NEM LESZ EGYÉL MÉZET AMENNYIT TUDSZ ÉS FOKHAGYMÁT AZ TISZTITJA A VÉRED AMIBEN A BACI VAN NYOMASD A C VITAMINT DE VMI JO MINŐSÉGŰT DE AZ LENNE A LEGJOBB HA 100%PARADICSOM LEVET INNÁL.ÉS KAMILLÁT FORRÁZZ LE TERITS MAGARA VMIT H LÉGMENTES LEGYEN ÉS GŐZÖLD MAGAD.ÉN 5NAP ALATT KIKURÁLTAM MAGAM .2 NARANCS LEVE MINDENNAP EGYSZER 2 BOGYO C VITAMIN 4 GEREZD FOKHAGYMA GEREZDENKÉNT EGY EVŐKANÁL MÉZZEL NEM NAGYON PASSZOL A KETTŐ DE HATÁSOS ÉS KAMILLA gőz és ma már semmi bajom de ne addig csináld amig el nem múlik hanem egy pár nappal tovább a cvitamint meg egész évben potolni kell mert az öli a bacikat és védi az immunrendszered ami ugye neked lelehet gyengülve.tipp ha ugyérzed viszked a torkod egyél kristálycukrot de ne rágd meg jo ize van és megvakarja .utolso tipp gargalizálj sos vizzel mondjuk két evőkanál so félliter vizbe ez feertötlenit.ezt az összeset egy napon kis idő eltéréssel csináld nekem 5nap alatt kivitt a nyavajábolmentolos dolgot ne egyél mert az nem segit bár ugy érzed de nem engedi le a bacikat jah ha nem a torokgyuszitol van hanem mástol mondjuk vki után ittál akkor használd vagy a sos vizes öblögetést vagy a tantum verde szájvizet patikában adnak és nem is drága remélem segitettem vmit jobb múlást neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!