Csomó a fülem mögött?
Figyelt kérdés
Érzek egy kicsi csomót a fülem mögött, ahol a fülem hátulja meg a koponyám találkozik, csak a bal fülemnél. Mi lehet???2013. jan. 6. 22:44
1/6 anonim válasza:
Van nekem is, mióta az eszemet tudom. Még élek, ezért gondolom, nem sokat árthat :) Nekem jobb oldalt is van, de csak akkor érzem ha a fülemet előrehajtom.
2/6 A kérdező kommentje:
Én most vettem észre, és azért zavart, mert nem szimmetrikus.
2013. jan. 6. 22:55
3/6 anonim válasza:
Nyirok vagy izomcsomó, ha nem fáj/ nem nő akkor nincs vele sok gond.
5/6 anonim válasza:
Ha zsírcsomó akkor azt tudom ajánlani amit én tettem.
Nekem is volt ilyenben részem és sikeresen eltávolítottam, a megoldás egyszerű de kegyetlen, ki kell nyomni... Tudom hülyén hangzik, de ha erősen összenyomod, akkor kijön belőle. Jó meleg fürdő után, összeszorítod. Ha elsőre nem sikerül, ne add fel. Nekem bevált !!!
6/6 A kérdező kommentje:
Ma más miatt voltam fülészeten, de ha már ott voltam, rákérdeztem, doki megfogta, egyből rámondta, hogy nyirokcsomó, lényegtelen dolog.
2013. febr. 4. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!