Van egy púp a fülem mögött. Mi lehet az?
Figyelt kérdés
Pontosabban kicsit hátrébb és kicsit lejjebb. Nagyjából pont a hajam tövénél. Elég kicsi...nagyobb mint egy borsó,de kisebb mint egy dió.Most hirtelenjében nem jut eszembe semmilyen hasonlat:D Kemény. Ha előrehajtom a fejem, jobban érezni. Tehát nem a bőrön van, hanem a bőr alatt:D Alapból nem fáj, csak amikor megvakartam a nyakam, akkor vettem észre.De ha hozzáérek, fáj.
Nincs itthon senki, akinek megmutathatnám, de ahhoz meg túl hátul van, hogy én lássam. Valami ötlet?
2012. aug. 7. 13:34
1/2 A kérdező kommentje:
Abban biztos vagyok, hogy nem nyirokcsomó.Olyan bajom már volt, az más érzés.
2012. aug. 7. 13:39
2/2 anonim válasza:
Nekem zsírcsomó volt. Kinyomtam. Pont a fülem mögött vagyis a fülem hátulján volt. Ha olyan 3 hét múlva nem tűnik el, akkor menj el orvoshoz, de addig próbálgasd nyomkodni, lehet neked is ilyen zsírcsomód van. Lényegében egy baromi nagy bőr alatti pattanás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!