Mit ajánlotok kisebb piros égési foltokra?
Figyelt kérdés
Forró olajba tettem valamit és rám fröccsent. Nem olyan vészes, de jó lenne valami, amitől gyorsabban és szebben gyógyul. Amúgy a nyakamon és a dekoltázson vannak a piros pöttyök.2013. jan. 5. 13:05
1/5 anonim válasza:
Hát vannak ilyen krémek,de ha picik akkor nyomtalanul múlik majd!Nem kell krém,mert az még rosszabb lehet tőle!
Körömvirág!
De ezek a kicsi pöttyök csak a felhám sértették meg nem fog látszani!
3/5 anonim válasza:
Esetleg próbáld meg a Neogranormont, nekem többféle seben segített már.
4/5 anonim válasza:
Az ilyen balesetekre én mindig Neogranormon kenőcsöt használok. Naponta többször kendd be néhány napig és meglátod szépen elmúlik.
5/5 anonim válasza:
Vegyél egy cserép AloeVera növényt. Bármikor amikor szükség van ilyen kisebb balesetek gyógyítására, letörsz a leveléből egy darabot kinyomod a zselét a levélből, és azzal kenegeted az égés helyét. Gyorsan rendbe hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!