Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Depressziós vagyok?

Depressziós vagyok?

Figyelt kérdés
2 hónapja szenvedek egy srác miatt aki elutasított azok után, hogy előtte olyan jelzéseket adott, hogy érdeklem.. sőt még le is hívott találkozni.. mióta vissza utasított úgy érzem magam mint egy hulla.. a szomorúságon kívül nem sok minden érzek.. mikor próbálok túllépni sem tart 1hétnél tovább. pedig nem gondolok rá.. ha más emberek társaságában vagyok sírhatnékom van és azt kívánom bárcsak egyedül lennék.. sehogy se jó. Ha meg nem fáj akkor csak egy nagy ürességet érzek.. semmi mást

2013. jan. 2. 19:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen idős vagy?
2013. jan. 2. 20:51
 2/4 A kérdező kommentje:
20
2013. jan. 2. 23:59
 3/4 anonim válasza:

A depressziós emberek általában lehangoltak nem nagyon mosolyognak,sokat gondolnak a halálra,ok nélkül van bűntudatunk,feleslegesnek érzik magukat,nagyon alacsony az önértékelésük,útálják magukat és az életüket,nem igazán kelti fel semmi az érdeklődésüket..stb

ha ezek alapján magadra ismersz akkor valószínűleg depressziós vagy..de az alapján amit írtál csak egy nagyobb érzelmi csalódáson estél át amit még fel kell dolgoznod.

Remélem azért tudtam segíteni :)

2013. jan. 4. 23:32
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ

hát ebből amit leírtál vagy 5 is jellemző rám :S

2013. jan. 7. 03:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!