Mit javasoltok szédülésre? (A sűrgősségiről kidobtak és meg sem vizsgáltak. A háziorvos meg quarelinnel engedett haza meg egy neurológia beutalóval) többi lent.
Figyelt kérdés
Több mint egy hete kezdődött éles fejfájással és hánytam is. A Algopyrin injskció, alkohol, cukor kv , cataflam, apranax, quarelin, saridon, algofelex xilox- ez a gyógyszer amennyit beszedtem. A kombóit is próbáltam. A fejfájás hellyel közzel megszűnt de ásításnál tüsszentésnél erőlködésnél mindig belehasít egy éles fájdalom. Mindemellett a vércukrom a vérnyomásom normális (többször mértem a napokban). Kaptam egy fél nootropilt is az sem segített. Ha forgatom a fejem nem jó. Olyan mintha másnapos lennék. A tarkóm hátsó részénél kezdődik de a nyakam elülső részére jön a fájdalom hullámszerűen. (ágyéki gerinc sérvem van, de laza a nyakam és nem okoz problémát a sérv. )2012. dec. 30. 23:26
11/17 anonim válasza:
Hát ez valóban nem semmi. A neurológiárol azonnal az agyműtétre, és már itthol is vagy. Helikoptert miért nem adtak? És még szidja valaki a magyar egészségügyet. Mástól ennyi idő alatt vért sem vesznek. És vajon mivel pótolták, amit kivettek az agyadból?
12/17 A kérdező kommentje:
Ami a fejemből kivettek az felseleg volt. Mindent benne hagytak ami nem az:)
2013. jan. 19. 00:35
13/17 anonim válasza:
Látom, legalább a humorérzékedet nem vették ki...
14/17 A kérdező kommentje:
És még építettek bele egy wifit, egy usb csatlakozót, egy jet dugót, és a doki megengedte hogy kiválasszam melyik szuper erőt ültesse be ;)
2013. jan. 21. 00:33
15/17 anonim válasza:
Azért ebbe van egy kis kamu is, mert most már HDMI csatlakozókat ültetnek be...
16/17 A kérdező kommentje:
De én voltam az utolsó kinek ezt ültették be mert megmaradt tavalyról, és el kellett használni, ezért kaptam a wifit meg a szuper erőt is.
2013. jan. 22. 23:06
17/17 anonim válasza:
Így már értem. Elfekvő árukészlet volt, és el kellett használni. Amúgy rendbejöttél, vagy még van visszamaradó tünet? Nem kell gyakran újraindítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!