Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mellkasi fájdalom elmúlasztásá...

Mellkasi fájdalom elmúlasztására tippek?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, egy ideje szorítani/fájni szokott a mellkasom. Vizsgaidőszak után elmegyek természetesen dokihoz, de most valahogy el kell múlasztanom. Tippek?

Mielőtt vki írná, nem veszem félvállról, de tart már egy ideje, és nem szoktam rosszul lenni, egyszerűen csak szorít. Valószínűleg extra pótütéseim vannak SVT-vel (ápoló hallgató vagyok, a tanárom mondta, aki orvos)

Szóval nincs nagy gáz, csak kellemetlen.

Ötletek?

2012. dec. 28. 14:08
 1/3 anonim válasza:

Nekem anno a stressz okozott ilyesmi tüneteket, vagy a túlzott szorongás. Nem stresszelsz, vagy aggódsz valamin túl sokat?

Persze nem azt mondom, hogy biztos lelki okai vannak, nézed meg mindenképp, de akár ez is egy alternatíva.

2012. dec. 28. 14:23
 2/3 Joci84 válasza:
ha rád jön ilyen fájdalom, orron be a levegőt, szájon lassan ki! Ja és egyenesen ülj, meg karmozgásokat végezz! Ez beválik! Szerintem sokat idegeskedsz, főleg a vizsga miatt lehet! De azért majd menj el dokihoz, hogy megnyugodj, de tuti a stressz
2013. jan. 4. 22:41
 3/3 A kérdező kommentje:

Második, amit leírtál, már próbáltam: nem hat.

Nem idegeskedek a vizsgák miatt, és 2 évvel ezelőtt még vizsga sem volt (akkor kezdődött)

2013. jan. 6. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!