Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 160 a vérnyomásom, mit tegyek?

160 a vérnyomásom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Még 2 óra körül nagyon felidegesített a párom, azóta nem megy lejjebb.

160-nál alacsonyabbat nem mértem még azóta.

4 hónapja szedek reggelente 25 mg tensiomint, ezzel 130 körüli szokott lenni.

Vehetek be most tensiomint, hogy lemenjen? Kicsit rosszul érzem magam, olyan nagyon feszültnek illetve ég az arcom, hányingerem van

2012. dec. 25. 18:18
 1/8 anonim ***** válasza:
vegyél be még egyet, de ha nem megy lejjebb akkor menj be az ügyeletre. ez nem vicc.
2012. dec. 25. 18:26
 2/8 A kérdező kommentje:

Amint kiírta a kérdést, szétrágtam 12,5 mg-ot és ittam rá, így elvileg gyorsabban hat..

De már a fejem is fáj..

2012. dec. 25. 18:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Feküdj le, és próbálj meg kicsit relaxálni, hunyd be a szemed, az is jó, ha alszol egy kicsit, várj egy fél órát, aztán mérd meg a vérnyomásod, a Tensiomin addigra biztosan hatni fog.
2012. dec. 25. 18:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Taichi, egészséges táplálkozás és életmód. Gyógyszerekkel ideig, óráig ki lehet húzni a problémákkal.. és aztán jobb lesz? Nem, valójában később csak rosszabb lesz.

Most le kell feküdni, a jövőben pedig nem gyógyszerekre hagyatkozni. Ha valamilyen zene vagy étel nyugtatólag hat rád, érdemes lenne elővenni.

2012. dec. 25. 18:40
 5/8 anonim ***** válasza:

"TaplalkozasHarcmuves válasza:

Most le kell feküdni, a jövőben pedig nem gyógyszerekre hagyatkozni."

Te TáplálkozásHarcműves: hány éves vagy, hogy itten kinyilatkozol? Fogadok, hogy max 15 múltál...

2012. dec. 25. 19:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Igaz, nem írtad a korodat, a nemedet, de a 160 nem olyan vészesen magas, főleg, hogy konkrét oka is van. Bocsáss meg a párodnak, vagy ő bocsásson meg neked, azt felejtsétek el. Karácsony van.
2012. dec. 25. 19:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem 15 vagyok.

Szerinted mit tegyen, egy életen át gyógyszerektől függjön, vagy vegye kezébe az egészségét? Persze nyilatkozhatod azt, hogy minden hasonló esetben bevennél egy újabb löket drogot (gyógyszert) Kedves Névtelen Válaszoló, de az én szememben pont ez az ami nem tudatos, gondolkodó felnőtt emberre vall.

2012. dec. 25. 20:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Mivel egy agymosott idióta vagy.
2012. dec. 25. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!