Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Használ valaki NormaFlore-t...

Használ valaki NormaFlore-t és segíthet a problémámon? (lejebb)

Figyelt kérdés

20éves tanácstalan lány vagyok.Kicsi koromba mindenre antibiotikumot írt fel az orvos és nálunk az orvos szava szent volt.Így tönkre ment a bélflórám és elszaporodtak a gombák.Kellemetlen tüneteim vannak és ez így nem mehet tovább.Azt hallottam ,hogy a Normaflore a legjobb ha helyre akarom állítani abélflórám, ezenkívül ez akkor is alkalmazható ha makacs székrekedéssel küszködök?

Előre is köszönöm a Válaszokat

2009. aug. 23. 22:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

4. hozzászolo vagyok ismét:

nekem is voltak visszatéro fertozéseim, az én orvosom is ált. ugyanazt adta, igy volt, hogy el sem mentem hozzá...aztán miután minden honapban elojott, váltott, és elkezdtem használni a probiotikumokat.ugy érzem, segített. utána a terhesség alatt még volt párszor problémám, de olyankor konnyebben alakul ki, azota pedig ismét rendben vagyok....

gyogyszertárban dolgozok (sajna kulfoldon, így nem tudok konkrét készitményeket írni), így látom, hogy tobb lelkiismeretes nogyogyász a visszatéro problémákra tablettát ad, ami belsoleg hat. nem ritka, hogy további vizsgálatokra kuldik a betegeket, egyuttmukodnek egy infektologussal és komplexebb kezelést ad. a kezelés után általában ajánlják a probiotikumos készitményeket is a bakt. flora megorzésére.

természetesen minden orvos maga donti el, az adott betegnek mi a jo, de ha te nem vagy elégedett az eljárással, és visszatéro kronikus problémád van, nem kell beletorodnod, jogod van, hogy kikezeljenek!!! hisz már a háziorvosod is rámutatott a problémára!!ha így érzed, esetleg válts nogyogyászt...

ha adsz neki mégegy esélyt, esetleg csinálhatsz egy néhány honapos normoflore kurát, lehet, hogy az is elég lesz, de tobbet érne szerintem egy komplex kezelés...

2009. aug. 25. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!