Tüdőszűrőn meg tudják mondani, hogy cigizek-e, látszik az eredményből?
Anyum az egészségügyben dolgozik, és nagyon a dohányzás ellen van (apa nem annyira meg ő régebben cigizett is)
Bulikban szoktam cigizni, meg vizsgaidőszak most volt... meg lesz is januárban..
meg zh-k, és volt hogy a mindennapokban (nemcsak bulikban) is rágyújtottam max napi 5-6 szál. Meg tudják mondani a tüdőszűrőn hogy cigizek-e? (anya látná az eredményt, ezért lényeges)
a tüdőszűrő amúgy munkához kell, egészségügyi kiskönyvhöz igazolás szóval mindenféleképp meg kell csináltatnom, és hazajöttem most szünetre, anya meg elintézné ezt itt nekem helyben és akkor Pesten nem kell ezzel bajlódnom meg ide vagyok bejelentve háziorvoshoz meg pesten ki tudja mire kapnék időpontot.
Mitől függ, hogy van-e folt a tüdőmön?
Hogy napi hány szálat szívok vagy milyen gyakran? Szerinted az enyémen lesz folt? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!