Hogyan kezdjek hozzá a méregtelenítéshez?
Van néhány kiló fölöslegem és mivel a közérzetem sem a legjobb,így gondoltam a méregtelenítésre.A beleimet is szeretném "kipucoltatni",hiszen annyi mindent hallottam mostanában a colonix készítményekről,hogy "kedvet"kaptam hozzá.
Mivel számomra ez elég drága termék,így keresek egy házi megoldást.Esetleg van valami tea,ami segítene?
Hogyan kezdjek neki a méregtelenítésnek,elég,ha gyümölcs napokat tartok és sok folyadékot iszok,vagy van valami drasztikusabb megoldás is?
Tanácsaitokat,segítségeteket előre is köszönöm!
A szervezetben minden méreganyagnak számít, amit a szervezet nem tudott feldolgozni, illetve a sejtek nem tudtak befogadni. Ennek az oka elsősorban a tudatban keresendő. A benned élő konfliktusok, amelyeket nem dolgoztál fel (nem tettél polaritásmentessé), legfeljebb elfelejtettél, mint lelki méreg él benned: csökkenti az életerődet, akadályoztatja az öngyógyító mechanizmusokat benned, illetve fizikai megjelenése a testi méreganyag.
Ha körültekintesz a világban, számos méregtelenítő eljárást találsz, amelyek fizikailag képesek a mérget kiüríteni a szervezetből. A legjobb és leghatásosabb az elegendő tiszta víz és sok alvás valamennyi közül. Az ilyen jellegű méregtelenítésnek az a hátránya, hogy bár kiürülnek a szervezetből valóban a méreganyagok, a lelki okok megszüntetése nélkül kis idő múlva ismét jelentkeznek a "mérgezési" tünetek, hiszen a lelki okot nem szüntette meg egy léböjt kúra, vagy egy másféle méregtelenítő eljárás. A mérgeket a tudatban is semlegesíteni kell. Ennek a leghatásosabb módszere a megbocsátás.
Ne magadat gyűlöld, hanem magadban a bűnt. Ha gyűlölöd a haragot, messziről elkerülöd, ha gyűlölöd az irigységet magadban, akkor lesz erőd változni. De közben ne felejtsd el, hogy a benned lévő isteni természetet, az igazságot, a szeretetet, a hűséget, stb. azt mind szeresd magadban. Így fogsz méregtelenedni... és szeretetben élni.
Köszönöm a választ!Elgondolkodtató.
Tény és való,hogy sokat idegeskedem,mert sajnos zűrös az életem.Megbocsájtani tudok,de már nem mindenkinek,viszont ezt okkal teszem.
Elkezdek sportolni,sok folyadékot iszom majd,a többit meglátom.
Még egyszer köszönöm,hogy írtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!