Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan kezdjek hozzá a méregte...

Hogyan kezdjek hozzá a méregtelenítéshez?

Figyelt kérdés

Van néhány kiló fölöslegem és mivel a közérzetem sem a legjobb,így gondoltam a méregtelenítésre.A beleimet is szeretném "kipucoltatni",hiszen annyi mindent hallottam mostanában a colonix készítményekről,hogy "kedvet"kaptam hozzá.

Mivel számomra ez elég drága termék,így keresek egy házi megoldást.Esetleg van valami tea,ami segítene?

Hogyan kezdjek neki a méregtelenítésnek,elég,ha gyümölcs napokat tartok és sok folyadékot iszok,vagy van valami drasztikusabb megoldás is?

Tanácsaitokat,segítségeteket előre is köszönöm!

2009. aug. 22. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

A szervezetben minden méreganyagnak számít, amit a szervezet nem tudott feldolgozni, illetve a sejtek nem tudtak befogadni. Ennek az oka elsősorban a tudatban keresendő. A benned élő konfliktusok, amelyeket nem dolgoztál fel (nem tettél polaritásmentessé), legfeljebb elfelejtettél, mint lelki méreg él benned: csökkenti az életerődet, akadályoztatja az öngyógyító mechanizmusokat benned, illetve fizikai megjelenése a testi méreganyag.

Ha körültekintesz a világban, számos méregtelenítő eljárást találsz, amelyek fizikailag képesek a mérget kiüríteni a szervezetből. A legjobb és leghatásosabb az elegendő tiszta víz és sok alvás valamennyi közül. Az ilyen jellegű méregtelenítésnek az a hátránya, hogy bár kiürülnek a szervezetből valóban a méreganyagok, a lelki okok megszüntetése nélkül kis idő múlva ismét jelentkeznek a "mérgezési" tünetek, hiszen a lelki okot nem szüntette meg egy léböjt kúra, vagy egy másféle méregtelenítő eljárás. A mérgeket a tudatban is semlegesíteni kell. Ennek a leghatásosabb módszere a megbocsátás.

Ne magadat gyűlöld, hanem magadban a bűnt. Ha gyűlölöd a haragot, messziről elkerülöd, ha gyűlölöd az irigységet magadban, akkor lesz erőd változni. De közben ne felejtsd el, hogy a benned lévő isteni természetet, az igazságot, a szeretetet, a hűséget, stb. azt mind szeresd magadban. Így fogsz méregtelenedni... és szeretetben élni.

2009. aug. 22. 21:13
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!Elgondolkodtató.

Tény és való,hogy sokat idegeskedem,mert sajnos zűrös az életem.Megbocsájtani tudok,de már nem mindenkinek,viszont ezt okkal teszem.

Elkezdek sportolni,sok folyadékot iszom majd,a többit meglátom.

Még egyszer köszönöm,hogy írtál!

2009. aug. 23. 08:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagyon sok írást találhatsz szerintem a neten a méregtelenítésről és böjtölésről, de ahogy a vicc is mondja, "vigyázz mert egy sajtóhiba ez életedbe kerülhet" :D Jól gondold meg mielőtt veszel valamit, mert jó üzlet most méregtelenítő "termékekkel" kuruzsolni. Szerintem ezt olcsón meg lehet úszni, ja és ott van a beöntés, hogy a drasztikusabb dolgokat említsem.. az majdnem ingyen van :DD Ha valami 2-3 naposnál hosszabb kúrát tervezel, beszélj orvossal azért.
2009. aug. 24. 01:35
 4/4 A kérdező kommentje:
:)Köszönöm a választ!
2009. aug. 24. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!