Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nem hasznal semmi puffadas...

Nem hasznal semmi puffadas ellen, mit ajanlotok?

Figyelt kérdés

15 eves vagyok, kis korom ota puffadok,de nagyon, mintha puffadna fel a hasam,ha csakvizet iszok is.Probaltuk az Eurolaktist, puffadas elleni gyogyszert is, hashajtokat,teakat , de semmi.Igen, elmegyek az orvoshoz,csak velemenyt kernek,ha valaki meg volt ien helyzetbe, mi hasznalt neki. JA ,es nagyon narancsboros vagyok, es vannak striaim is, tavajtol voltak olyan idoszakaim, mikor jojoztam, s nem nagyon ittam vizet, de ar tobb, mint fel eve, hog iszok, s teakat is, s problok normalisan etkezni, nm tudom mit tegyek, kerlek adjatk tanacsokat.

Nagyon szepen koszonom, es elnezest ,hogy sokat irtam.

15/L

2009. aug. 21. 10:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy a vizu puffaszt.

Szerintem inkább amit eszzel.Miket szoktál?

Nálam nem ennyire sulyósa helyzet mondjuk.

Ha nincs itthon nálam vmi gyógyszer, akkor köménymagpot rágcsálok mert az is jó rá,de ilyen esetben nem tudom....mondjuk jobb ilyet akár kripboálni si mint egesz nap gyogyszer mindenre.

2009. aug. 21. 11:24
 2/8 anonim ***** válasza:
sztem ételallergia áll a háttérben. általában ez okozza a folyamatos puffadást.
2009. aug. 21. 13:42
 3/8 anonim válasza:

Szia. Szerintem mindenképp látogasd meg a háziorvosod. Amikor az ember már mindentől puffad az nem játék!!! Veled érzek mert dettó ugyanettől szenvedek lassan 1 éve. Nemrég felvettem a kapcsolatot egy dietikussal és ő adott tanácsokat mit hogyan szedjek,plusz csinálom a vizsgálatokat amiket kiirt a háziorvos.

Egyébként próbáld meg az édeskömény teát,vagy vegyél drogériában STOMPAX tablettát. 50 szem van benne 1500 ft körül van és nekem használ!

Jobbulást!

2009. aug. 22. 16:37
 4/8 anonim ***** válasza:
kömény és a stompax jó ötlet van még az espumisan nevű az is nagyon jó
2009. aug. 23. 17:41
 5/8 anonim ***** válasza:
sztem eccerűbb kideríteni az okát, és orvosolni, mint folyamatosan köménymagokat és különféle gyóccereket próbálghatni, h hatásos e.
2009. aug. 23. 17:44
 6/8 A kérdező kommentje:
koszi a vàlaszokat :D
2009. aug. 26. 17:14
 7/8 anonim válasza:
nekem detto ez van. Megoldódott ha igen lécci írj hogyan ( egy sorstárs):(
2011. máj. 16. 17:52
 8/8 anonim ***** válasza:
MEg...mezym forte :)
2011. máj. 16. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!