SOS! Hangszál sérülés?
A stressz, mint ok, általános. Persze, lehet. De ne fogjuk rá mindenre.
Az étkezési-, életviteli praktikákat kísérletezd ki magadra, olvass még utána, 1 hónap múlva biztos többet tudsz ennek a folyamatnak-, hajlamnak-, állapotnak a " természetes eszközökkel történő önszabályozhatóságáról."
Nyilván erről egy gasztroenterológus többet tud majd mondani.
A Salvus vizet tartsd hűtőben, mert úgy nem olyan sz. az íze. Kezdd 1 decivel, szerintem elég. Én undorodom az utóízétől, de rájöttem, ha megiszom, azonnal mondom, Hű de sz. volt! és ez kiviszi a számból azt a penetráns ízt. De mivel használ, eltűröm.
A Salvus-szal való inhalálást is ajánlják a rekedtség kezelésére.
Jó lenne a Venter-t is bevenned, nehogy gyomorfekély alakuljon ki. Én is szedtem, por formájában,orvosi javaslatra,de mostanra, hála Istennek elmúlt a gyomorégés,a puffadás.Nem terhelem a gyomrom,jobban megrágom a kaját. És a görnyedés az nem tesz jót.
Igen, nekem teljesen komfort érzésem van, de árat is fizetek érte. Naponta 5 kávét ittam - most csak kettőt.
6 után nem eszek - így 10- kor muszáj sűrűn vizet inni, hogy ne korogjon a gyomrom az éhségtől.
Nem eszem magam degeszre - mértékletesen szedek a tányérra. A szemem kétszer annyit bírna, de megállom.
Többször megrágom, megforgatom a falatot - így kb egyszerre végzek a férjemmel. Máskor már el is mosogattam, mire ő befejezte az ebédet:)
És jobban is érzem magam. Volt, mikor olyan teltnek éreztem magam, hogy nem is mentem, hanem gurultam, vitt előre a tehetetlenségi érzés. Utáltam magamat, mert azt hittem, mindenki látja, hogy szorul rajtam minden.
Nem fogytam, de valahogy kényelmesebbek a ruháim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!