Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ti mit gondoltok?

Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
A torok felmaródást csak tükrözéssel látják????

2012. dec. 5. 08:31
 1/6 anonim ***** válasza:
általában igen. Csak nem félsz attól, hogy egy tükröt lenyomnak a torkodon? Muszáj megnézni, nehogy ott olyan felmaródás legyen, amiből esetleg nagyobb baj lehet
2012. dec. 5. 08:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Tuti hogy van felmaródásom....A fül orr gégész belenézett nem látott semmit. Azt mondta reflux, mert folyon irritálja valami a torkomat. Sőt néha úgy érzem remeg valami a torkomban meg be vagyok rekedve....de gondolom megtükröznek bár én a gyomrotükrözéstől tartok mert voltam már és tudom milyen : S denemtom mi lehet a bajom, talán az hogy megeröltetem a hangszálamat, ami felvan maródva esetleg.
2012. dec. 5. 08:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha a fül-orr-gégész azt mondta, hogy reflux, akkor irass fel a háziorvossal refluxra gyógyszert és a torokfelmaródásod el fog múlni pár hét alatt.
2012. dec. 5. 08:41
 4/6 A kérdező kommentje:
De hát szedem a gyógyszert de semmi se használ:S már 2hónapja hogy szedem, mert korábban is felirták. LEhet hogy azért nem múlik el mert folyton megeröltetem a hangomat?
2012. dec. 5. 08:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Van amikor kell 3 hónap, vagy másik gyógyszer.
2012. dec. 5. 08:59
 6/6 A kérdező kommentje:
De mi az a remegés néha amit érzek??? a gégém körül olyan inger szerü...tegnap énekeltem és azóta....:S a hangszálam lenne az?? eléggé be is vagyok rekedve :( úgy félek....és nem hiszem el hogy nem látott semmit a torkomban :(
2012. dec. 5. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!