Hogyan javíthatnék a tartásomon?
Elég, h kihúzod magad. Kérj meg vkit a családodból vagy egy olyan embert akivel sokat vagy együtt, hogy mindig figyelmeztessen hogy húzd ki magad, ha esetleg összegörnyednél.
SOkáig én is púpos voltam, de elkezdtem járni egy castingra (modellkedés féleség :D) és nagyon sokat javított a járásomon, testtartásomon. Igaz csak 4 alkalom volt az egész, mert egy nagy átverés volt és csak a lóvé kellett a csajnak aki csinálta, de megtanultam nőiesen járni és egyenes háttal. Sok sikert
Első vagyok.
A másodikkal tökéletesen egyetértek hisz a lovaglás is sokat tud segíteni. De vannak még olyan dolgok amikhez egyenes hát kell. Pl: néhány táncstílushoz is egyenes hát kell. Nem tudom hogy lány vagy-e vagy fiú, de ha lány akkor ajánlom a lovaglást, táncolást, esetleg modellkedés amit legelőször írtam. Ha fiú akkor is mehetne a lovaglás és akár a tánc is... Manapság már vanna fiús táncok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!