Szúrást érzek a mellkasom körül. Szívroham így kezdődik?
Figyelt kérdés
nagyon sokat idegeskedek,depressziós vagyok,és még sok más gondom is van...
25 / F
2012. nov. 23. 22:01
1/5 anonim válasza:
Elmondanám neked hogy rossz levegő vétel az oka, attól hogy felhalmozódtak a gondjaid, még fogsz karácsonyozni
Légy nyugodt
20/F
2/5 anonim válasza:
Elfog múlni,ne idegeskedj ,az nem fog előbbre vinni .
3/5 anonim válasza:
Nem szükségszerű. A tüdőbe szorult légbuborékok is pontosan ezt a tünetet váltják ki.
Nagy levegővételre (hirtelen, éles fájdalom kíséretében) elmúlik?
4/5 anonim válasza:
Par honapja en is erzekeltem ezt a szurodast,kesöbb mar nehezen vettem a levegöt,es a vernyomasom is ingadozott,emiatt elmentem egy kivizsgalasra es kiderült hogy a sok stressz,kivaltotta az asztmat,raadasul az is kiderült hogy csak 60%-ban hasznalom a tüdömet.Mennyj orvoshoz,ez lehet rosszabb is mint rosz levegövetel.
5/5 anonim válasza:
A szívroham számos tünete közül, a mellkasi szúrás az utolsó helyen áll. A megsemmisítő- kábító fájdalomcsillapítót igénylő - mellkasi fájdalom viszont az elsők között szerepel. Igy már remélem világos a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!