Ez lehet agy daganat?
Kb. 3napja kezdődött.Bal oldalon hátul fáj a fejem,illetve zúg mindkét fülem.Elég ijesztő mert amikor összeszorítom a fogaimat,erőt fejtek ki akkor jobban fáj,illetve jobban zúg tehát a koponyaűrben nyomásfokozódásra rosszabbodnak a tünetek.Nem akarom szétparázni magam,de ilyen az ember ugye ilyenkor a legrosszabbra gondol.Mi lehet ez kérlek segítsetek,nem lenne jó 22évesen agytumort kapni. Nem tudom mire gondoljak,de ez az elmélet (valami ott nyom egy ideget amitől csöng a fülem,plusz nagyon fáj a fejem) pont beillik a képbe:(
Szerintetek?
Biztos, hogy nem agytumor. Ezek fejfájást, már csak végstádiumban okoznak, a fő panaszok inkább egyensúly- és mozgászavarok, látótérkiesés, egy/több végtag és vagy/arc lebénulása, hányás és hasonlóak.
A tüneteid alapján vagy migrénes (agyhártyában levő erekből ered) vagy pedig tenziós (a fejen levő izmokból pl. a rágó- vagy tarkótáji izmokból ered) fejfájásod van. Ezekre hatnak a hagyományos fejfájás csillapítók.
Huh...Köszönöm,megnyugtattál ezzel a agyrák kizárós teóriával.Roppant kellemetlen az ijesztő fejfájás,amely egy jól elkülöníthető ökölnyi helyből árad.A fülzúgás már csak hab tortán,és akkor sz@rtam be végképp mikor feltűnt hogy ha összeszorítom az állkapcsom akkor rosszabb.
Esetleg megfázásból maradhat vissza ilyesmi? Mert múlt héten itthon voltam,betegség miatt.Igazából csak a ráktól rettegtem mert ha más akkor meggyógyul, nincs gond.Köszönöm hasznos válaszod.
Esetleg még az jöhet szóba, hogy a megfázás miatt elzáródott a fülkürtöd (mivel ilyen meg szoktak duzzadni a nyálkahártyák) és emiatt középfülgyulladás alakult ki. Bár itt is kellene hallásprobléma és a fülednek (is) kellene fájnia.
Ha pár nap múlva nem múlik el a fájdalom, akkor elnézhetsz egy orvoshoz (és ha tartós a fülzúgásod, akkor a fül-orr-gégészetet is felkeresheted, ott hátha kiderítik az okát a zúgásnak).
Viszont még annyit jegyeznék meg, hogy attól NEM nő a koponyaűrben a nyomás, ha összeszorítod a fogaid (ezt le kellett írnom, mert nagyon szúrta a szemem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!