Miért van az hogy 2 percre rá hogy vizet ittam már mennem is kell?
Figyelt kérdés
Hogy van ez hogy iszom pár korty vizet és két percre rá már mennem is kell pisilni? egész napra kivetítve a normál mennyiséget iszom, olyan 1,5 litert..csak átfolyik rajtam vagy micsoda?másnak is van ilyen problémàja? Ilyenkor a legtöbbször nincs színe a vizeletemnek..2012. nov. 23. 09:57
1/5 anonim válasza:
Nálam is hasonló a helyzet,én elég keveset iszom, vizet csak ritkán, de ha mégis rávetemedek a vízivásra, akkor egy pohár után kb 5-ször megyek pisilni és ez elég idegesítő.Érdekes, hogy bármi más folyadékot iszom, attól nincs ilyen problémám.
2/5 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, de még nem gondolkoztam ennyit rajta. :)
3/5 anonim válasza:
Nekem is ez a gond,most talaltam ra a valaszra,nezzetek vegig,erdemes.Itt a valasz.
4/5 anonim válasza:
Nagyon tetszik Lenkei úr előadása, nagyon jópofa!De tényleg érdekes amit mond, iszom is egy nagy pohár vizet!:)
De amúgy lehet valami a csapvíz pocsék minőségében, bár nem érzem, hogy rossz íze lenne, de néha émelygés, hányinger fog el, ha a csapvízből iszom, ásványvízzel ilyen bajom nincs, pedig tényleg ízre nem érzem a különbséget!
5/5 anonim válasza:
Igen ,nem csak a viz a so is epp olyan fontos,mert ha nincs eleg,a viz atszalad a testen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!