Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lehet, hogy hasnyálmirigy...

Lehet, hogy hasnyálmirigy gyulladásom van?

Figyelt kérdés
Régebben szoktam érezni evés után, hogy olyan furcsán begörcsöl a hasam, a gyomrom alatt bal oldalra sugározva, majd pár perc múlva elmúlt. Majd tegnap délután óta gyakrabban érzem ezt, de nem olyan erősen, mint amikor csak rövid ideig fájt. Akkor jobb, ha összegörnyedek. Nem eszem valami sokat, néha csak 2-szer egy nap, de nem vagyok sovány. Emellett nagyon stresszes életet élek, pánikbeteg is vagyok. Nektek volt már ilyen panaszotok? Szerintetek mi ez?
2009. aug. 15. 16:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Menj el hasi UHra ott megnézik az összes hasi szervedet, a hasnyálmirigyeddel együtt. Háziorvostól tudsz beutalót kérni egy belgyógyászhoz ( vagy gasztroenterológshoz) aki majd kiir hasi UH-ra.
2009. aug. 15. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!