Lehet hasnyálmirigy-gyulladásom?
Figyelt kérdés
Mostanában sokat fáj a gyomrom, és olvasgattam mindenfélét interneten, és ettől kissé megijedtem... Amiket írt, hogy mitől alakulhat ki, azok közül jóformán egyik sem jellemző rám, de úgy fáj ahogy írta... és lehet hogy teljesen valószínűtlen csak nagyon megijedtem, mert azt írja hogy életvszélyes állapotot jelent... nem fogyasztok alkoholt meg nem is ettem sokat. 15/L2011. jan. 21. 09:09
1/2 anonim válasza:
Anyukámnak az volt.
Ő vírusos májgyulladás szövődményeként kapta és tönkre is ment a hasnymirgye.
A tüneteit évekig maga kezelte, éppen ezért már menthetetlen cukorbeteg lett,mire hajlandó volt orvoshoz menni.
Folyamatosan epét hányt, kb. minden 2.nap és elviselhetetlen fájdalmai voltak ott, még a gyulladás miatt a has azon része is megduzzadt, nagyon látszott.
Folyamatosan menta hasa, mindennap.Fogyott 15 kilót .
Szerintem messze vagy ettől..
2/2 A kérdező kommentje:
Hát igen, rényleg :) Megnyugodtam :D
Nagyon sajnálom anyukádat :(
2011. jan. 21. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!