Azt hiszem, hogy World of Warcraft függő vagyok. Hogyan tudnám ezt megoldani?
18 éves lány vagyok, Január óta játszom a sokak által ismert World of Warcraft ( WoW )nevű játékkal, és teljesen függő lettem már, az iskolát is hanyagolom, október óta nem is voltam bent ( magántanuló vagyok ) most pedig pár hete már parázok, hogy mindjárt félév és én még nem hoztam össze semmit, de egyszerűen nem tudom a játékot abbahagyni. Mindig eltervezem, hogy majd hétfőn megyek iskolába, vasárnap meg úgy vagyok vele, majd kedden, stb.... Egész éjjel fent vagyok és játszok, és nappal alszom... Előtte volt életem, hosteskedtem, jártam szórakozni, de mikor a barátom januárban szakított velem, bezárkóztam, és elkezdtem ezzel a játékkal játszani. A volt barátom is játszott vele, azért kezdtem el mert kíváncsi voltam mi is ez igazából, mert ez a játék miatt eléggé elhanyagolt.
Mára már nálam is teljesen elfajultak a dolgok, bár azt hiszem ez legalább "jó" jel, hogy felfogom, észreveszem, hogy ez így nem teljesen jó...
Szeretnék ezen változtatni, de nem tudom, hogy merre induljak el. Nem szeretném abbahagyni a játékot teljes mértékben, mert ez kikapcsolódás nekem és egy csomó ismerőst is szereztem ott, sőt az új barátom akivel áprilisban összejöttünk, Ő is játszik. Ha a szüleimtől kérnék segítséget, akkor tuti, hogy annyi lenne, hogy elveszik a gépem és nem jöhetek fel. Ezzel valami pszichológushoz kéne menni, vagy hova?
Nagyon - nagyon haragszom már magamra, hogy a suli emiatt háttérbe szorul, de egyszerűen nem tudom magam kontrollálni :(
:)
Mára már szerencsére én is meg tudom húzni a határt!
De még mindig játszom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!