Le lehet-e szokni a World of Warcraft nevű mmo-rpgről?
szia!
én a kezdetektől fogva játszom a wow-val, kisebb nagyobb megszakításokkal. Van az úgy hogy bekockul az ember, de sosem volt gondom belőle, hogy másra nem jutna idő, vagy épp más nem is érdekelne. Magadnak kell megtalálnod azt az egyensúlyt, amivel a wow-ra fordított időd szórakozásnak minősül és nem a létformádnak! Értelmes fiúnak tűnsz, sikerülni fog! Amúgy meg hidd el, nagyon kevés az ember életében az olyan igazi barát, akivel a legbensőbb dolgokat megoszthatná az ember. Viszonyulj úgy a haverjaidhoz, mint a kellemes és wowmentes időtöltés eszközeihez és ne akarj egyből világot váltani!
Bármiről le lehet szokni.
Egyébként teljesen megértem, hogy egy fantáziavilágba menekültél, mert a világ sz*r. Csak nem mindegy, hogy hol keresed a menedéket... bizonyos szempontból még mindig jobban jártál, mintha rászoksz a piára. Az én tanácsom az, hogyha egyébként is szeretsz párhuzamos valóságokat építgetni, akkor próbálkozz a tudatos álmodással. Ha érdekel, olvass utána... csak egy ötlet.
Én fogtam magam,és letöröltem.Tényleg drasztikus,de elegem volt,hogy sok 12-14 éves kockából,akinek kifolyik a nyála egy T szettre,leöl,és lenoob-oz,és egyéb dolgok,pl. csak egyedül farmolsz,senki nem beszél hozzád,csak mész és ölsz,senki nem "partizik"veled,semmi normális közösség (még magyar szerveren sem) Igaz törtön játszottam,de aki fizet havonta egy internetes játékért havonta,az olyan is.(Anyucipicifia,tessék itt van 5-10ezer oszd be.) Mindig más mmo-kban gyógyító voltam,hogy a sok "thx" majd jobb kedvre derít,de már meguntam,mert ugye általában egy gyógyító gyenge,és egyedül is mentem,tehát folyton meghaltam. Már játszom ilyenekkel.Gondolok néha rá,de már erősebb vagyok.Najó max PowerPowder, mmo snowboardos játékkal,de ritka. :D
A tudatos álmodást ajánlom,szerintem überfrankó és olyan emberekkel találkozok,még azelőtt soha,kitalált de valósághű emberek(néha osztálytársak,ismerősök,idegenek),akikkel beszélgetek,és elhülyülök. Reggelre nagyon jó kedvem lesz tőle,néha szívesen aludnék még fél napot,vagy többet. :D
19/f
Előző vagyok,
a havidíjat költsd íjjra,nyilvesszőkre,tegezre,céltáblára,vagy fa kardra/pajzsra és élőben gyepáljátok egymást. Ha még korhű ruhákba öltöztök,még lehettek hagyományörzők is. A ír,skandináviában már nagy hagyománya van. (Viking csakták szárazföldön például) Csak legyen kivel játszani. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!