15 éves vagyok és a pulzusom 99. Ez normális? Nem sok egy kicsit?
Nekem nyugalomban is folyamatosan 100 fölött van. Egyszer felment 140-re, akkor rosszul lettem és kivizsgáltak. Voltam pajzsmirigy UH-on (hátha hyperthyreosis), vérvételen, szív UH-on. Nem találtak semmit. Azt mondták, van, akinek a normálisnál tartósan emelkedettebb a pulzusa biztos én is közéjük tartozom (lehet, hogy egyénileg nekem, ez a normális), hát ezzel mondjuk nem nagyon nyugtattak meg. Persze a folyamatos stressztől, idegeskedéstől is lehet magasabb. Ha hosszú ideig fennáll, szerintem vizsgáltasd ki te is.
(eü-s)
Hat ez lehet attol, hogy ebben a korbn sokat valtozik a szervezeted.
De a legjobb ha ad a korzetid beutalot cardiologiara, es ott csinalnak neked sima meg terheleses EKG-t es elmondja a doki neki mi a velemenye ;)
nekem is szokott kicsit magasabb lenni. 15 vagyok... de én elég stresszelős vagyok szval... lehet attol
olynakor hasra fexem attol jobb kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!