Mit csináljak a viszerekkel? van valami technika, mód arra, hogy visszahúzódjanak?
Amikor csak tudod, tedd fel a lábad, ne lógasd (így kisebb lesz a nyomás a vénáidban és nem düllednek ki), tornáztasd naponta többször a lábad, nekem jó a Venoruton gél, és van egy érfalerősítő gyógyszer-a patikában vény nélkül lehet kapni a neve: Rutascorbin (ha gondolod kérdezz utána az orvosodtól, hogy ajánlja-e neked). Jó még a fáslizás vagy a kompressziós harisnya viselete, a lényeg, hogy ezeket még akkor kell feltenni, mikor felébredsz és még le se léptél az ágyról, még vízszintes a lábad mert ekkor még nincsenek kidudorodva az erek, és így fogja megtartani a fásli.
(eü.dolg.)
nagyon szépen köszönöm a válaszokat. megyek dokihoz és megnézetem, csak egy kicsit elkeseredtem amikor megláttam a kék duzzanatokat. ma megvigasztaltak, hogy lesz rosszabb, mert a terhesség alatt még jobban ki fog jönni és még nincs babám.
igen azt érzem, hogy jobb ha felteszem valahová a lábam és meg is teszem ahányszor csak lehet.
További szép napot mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!