Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit csináljak a viszerekkel?...

Mit csináljak a viszerekkel? van valami technika, mód arra, hogy visszahúzódjanak?

Figyelt kérdés
fiatalnak érzem még magam hozzá, de már most nehéz a lábam, fáj és nem is szép. magas sarkut nem hordok, elég sok gyümölcsöt, ill. zöldséget eszek. lehet ellene valamit tenni?
2009. aug. 14. 17:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Vannak különböző krémek, amiket én még nem próbáltam, de a hírek szerint nem rosszak. Sajnos, elég költségesek, egy tubus 2000 Ft körül van, pl. Lioton gél. Fordulhatsz orvoshoz is, állítólag speciális lézeres kezeléssel valamit lehet tenni ellene, de előtte mindenképpen érdeklődd meg a háziorvosodtól, hogy vannak-e a kezelésnek mellékhatásai vagy egészségügyi kritériumai.
2009. aug. 14. 17:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Amikor csak tudod, tedd fel a lábad, ne lógasd (így kisebb lesz a nyomás a vénáidban és nem düllednek ki), tornáztasd naponta többször a lábad, nekem jó a Venoruton gél, és van egy érfalerősítő gyógyszer-a patikában vény nélkül lehet kapni a neve: Rutascorbin (ha gondolod kérdezz utána az orvosodtól, hogy ajánlja-e neked). Jó még a fáslizás vagy a kompressziós harisnya viselete, a lényeg, hogy ezeket még akkor kell feltenni, mikor felébredsz és még le se léptél az ágyról, még vízszintes a lábad mert ekkor még nincsenek kidudorodva az erek, és így fogja megtartani a fásli.

(eü.dolg.)

2009. aug. 14. 18:34
 3/3 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a válaszokat. megyek dokihoz és megnézetem, csak egy kicsit elkeseredtem amikor megláttam a kék duzzanatokat. ma megvigasztaltak, hogy lesz rosszabb, mert a terhesség alatt még jobban ki fog jönni és még nincs babám.

igen azt érzem, hogy jobb ha felteszem valahová a lábam és meg is teszem ahányszor csak lehet.

További szép napot mindenkinek.

2009. aug. 16. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!